privacy

 

Je privacy is belangrijk, dat vind ik ook. Ik hou me daarom aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn en dat ik deze altijd netjes gebruik.

Als je vragen hebt over het privacybeleid kunt je contact met mij opnemen via johan@atelierklootwijk.com

Hieronder wordt verder uitgelegd op welke wijze ik gegevens verwerk, waar ik deze (laat) opslaan, welke beveiligingstechnieken ik gebruik en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Afhandelen bestellingen

Wanneer je een bestelling plaatst in de webshop gebruik ik je persoonsgegevens om de bestelling te kunnen afhandelen. Je persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om bestellingen te kunnen verwerken en bezorgen en aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te kunnen voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en mij, een eed of wettelijke verplichting.

E-mail en nieuwsbrief

Via het contactformulier kun je vragen stellen of een aanvraag doen. Om je te woord te kunnen staan en je vraag of aanvraag juist te kunnen afhandelen, wordt je emailadres, je naam en het bericht opgeslagen. Dit bewaar ik tot ik zeker ben dat je tevreden bent met de afhandeling en 6 maanden daarna. Zo kan de conversatie er bij een vervolgvraag makkelijk bij gepakt worden.

Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief om zo nieuwtjes en aanbiedingen te ontvangen. Je kunt dit abonnement op elk moment weer opzeggen door op de ‘unsubscribe’ link te klikken die onderaan elke nieuwsbrief staat. Je e-mail adres wordt alleen toegevoegd aan de mailinglist als je hier zelf toestemming voor hebt gegeven.

Voor het verzenden van de nieuwsbrief maak ik gebruik van de diensten van AscendbyWix. Je persoonsgegevens worden door AscendbyWix beveiligd opgeslagen. AscendbyWix maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. Mbehoudt zich het recht voor om je gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Je account

Je kunt een account maken in de webwinkel van Atelier Klootwijk. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. Op basis hiervan wordt een account aangemaakt. Hiervoor gebruik ik je naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres en factuuradres.

Deze informatie wordt bewaard tot je het account weer opheft. Ik bewaar deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat ik je makkelijker kan benaderen als dat nodig is voor de webwinkel. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.

Cookies

De website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar informatie in wordt opgeslagen zodat je die niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Ik kan er ook mee zien of je een nieuwe bezoeker bent of dat je de website opnieuw bezoekt. Wanneer je de website voor het eerst bezoekt, krijg je een melding met uitleg over cookies. Hierbij wordt gevraagd akkoord te gaan met het gebruik van deze cookies. Meer informatie over cookies vind je in het Cookie beleid.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige functies van de website zullen dan niet meer goed werken. Met andere bedrijven die cookies plaatsen heb ik afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch heb ik geen volledige controle wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaring.

Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website en de webwinkel gebruiken. Ik heb een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Daarnaast laat ik Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Om je privacy te beschermen wordt toegang tot persoonsgegevens afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Ik maak gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en mijn website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer de webwinkel wijzigt, moeten ik natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Ik zal mijn best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, kun je altijd contact met me opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe

  • inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb

  • het laten corrigeren van fouten

  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

  • intrekken van toestemming

  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weet dat ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpas of verwijder.

Klacht indienen

Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Johan Klootwijk Vrankenstraat 12 3311 SW Dordrecht
johan@atelierklootwijk.com
0614280032