top of page

note"

Vanuit alledaagse verbondenheid werken aan de toekomst 

 Atelier klootwijk filosofie 

Autodidact

Als autodidact geloof ik in de kracht van zelfstudie en experimenteren als middel om mijn vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Mijn artistieke reis is een voortdurende ontdekkingsreis, waarbij ik mijn eigen pad volg en mijn creativiteit laat bloeien zonder formele scholing. Dit proces van zelfontwikkeling heeft me niet alleen geholpen om mijn artistieke stem te vinden, maar heeft ook mijn passie en toewijding aan mijn ambacht versterkt.

Materiaal 

Als kunstenaar ben ik gefascineerd door de veelzijdigheid en expressieve kracht van materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en verhalen, en ik vind het een uitdaging om deze te verkennen en te benutten in mijn creatieve proces. Of het nu gaat om hout, metaal, textiel of andere materialen, ik vind vreugde in het experimenteren, manipuleren en combineren ervan om mijn artistieke visie tot leven te brengen. Mijn werk is een voortdurende ontdekkingstocht, waarbij ik materialen transformeer en hun inherent karakter omzet in betekenisvolle en inspirerende kunstwerken.

Natuur 

De natuur is voor mij een eindeloze bron van inspiratie en verwondering. Haar schoonheid, diversiteit en ongereptheid zijn een constante herinnering aan de kracht en de harmonie van het leven. Als kunstenaar voel ik me geïnspireerd om de wonderen van de natuur vast te leggen en te interpreteren in mijn werk. Door middel van mijn creaties probeer ik de diepte en de subtiliteit van de natuurlijke wereld te vangen, en haar betekenis en schoonheid te delen met anderen. Mijn kunst is een eerbetoon aan de natuurlijke pracht om ons heen, en een uitnodiging om te vertragen, te observeren en te genieten van de wonderen van onze aarde.

Verbondenheid

Verbondenheid vormt de essentie van ons mens-zijn en draagt bij aan een diepgaand gevoel van betekenis en saamhorigheid. Als kunstenaar ben ik gefascineerd door de kracht van verbondenheid en haar vermogen om mensen samen te brengen, ongeacht hun achtergrond of overtuigingen. Mijn werk is doordrenkt van het verlangen om verbondenheid te verkennen en te vieren, of het nu gaat om de verbondenheid tussen individuen, met de natuur of met de wereld om ons heen. Door middel van mijn kunst wil ik een brug slaan tussen mensen en gemeenschappen, en een gevoel van eenheid en harmonie bevorderen in een steeds veranderende wereld.

Achtergrond 

reclame & marketing 

bijdrage van campagnesbouer 

 Gevonden Voorwerp Rotterdam

stylist 

ruime ervaring van aankleden & stylings opdrachten  oor mooiste projecten in wonen leven werken en uitgaan 

lifestyle design 

De basis vanuit de keuken van lifestyle ontwerper Wolterinck

 3 jaar mogen bijdragen in de projecten in uitvoer

ICT

Project assemblage en innovatie  voor verschillende verbindende rol van tech voor de toekomst 

techniek 

Vanuit kunstenaars oog  oog voor toepasbaarheid

ontdekken voor verschillende materialen zoals hout staal en leer  

sociaal 

praktijkwerker als informele hulpverlener en sociaalonderzoeker in wijken van ontwikkeling  oppakken  signaleren en bijdragen in het sociaal domein. 

groeien vanuit de dagelijkse nieuwsgierigheid 

Als autodidactische kunstenaar omarm ik een multidisciplinaire benadering om mijn artistieke visie tot leven te brengen. Mijn werk weerspiegelt niet alleen mijn passie voor kunst, maar ook mijn betrokkenheid bij sociale kwesties en mijn verlangen om onderwerpen onder de aandacht te brengen die van belang zijn voor onze samenleving.

Van schilderkunst tot beeldhouwwerk, van fotografie tot performancekunst, ik laat me leiden door mijn intuïtie en mijn drang naar creatieve expressie. Mijn kunstwerken dienen als een krachtig middel om gesprekken op gang te brengen, om emoties te evoceren en om mensen bewust te maken van de wereld om hen heen.

Naast mijn artistieke praktijk ben ik ook actief bezig met sociaal werk. Ik geloof sterk in de kracht van kunst om gemeenschappen te verbinden en sociale verandering teweeg te brengen. Ik werk samen met lokale gemeenschappen en organisaties om kunstprojecten te creëren die een positieve impact hebben op mensenlevens en die belangrijke kwesties aan de kaak stellen.

Mijn bio is niet alleen een beschrijving van mijn artistieke reis, maar ook een weerspiegeling van mijn toewijding aan het bevorderen van positieve verandering door middel van kunst. Ik blijf streven naar nieuwe manieren om mijn creativiteit te uiten en mijn stem te laten horen, in de hoop een verschil te maken in de wereld om ons heen.

bottom of page