top of page

define like grass

De onlosmaakende verbondheid, van een van de meest voorkomende begroeiing waarin we opgroeien, een reis over verbeelden vorgmgeven en abmacht 

eenvoud
verbeelding
expressie

kunst vanuit opdracht 

ondek een nieuwe manier van maken 

vandaag de dag kunnen we de dingen anders doen, en ik kies ervoor om per jaar 1 onrwerp in kleine oplage te produceren, gemaakt uit liefde voor maken 

Explore

Projects

hieronder vind u een overzicht over de groei en projecten waar ik aan werk.

In ons initiatief leggen we de identiteit van ons nieuwe nieuwbouwgebied vast door middel van kunst en community-participatie. Ons doel is om een levendig en kleurrijk beeld te creëren van de mensen die hier wonen, leven en elkaar observeren.

Wat is "De Ogen van de Wijk"?

We brengen 20 getalenteerde kunstenaars samen om de diversiteit en levendigheid van onze gemeenschap vast te leggen. Elke kunstenaar zal de unieke kenmerken en persoonlijkheid van een bewoner belichten door hun ogen op doek te schilderen. Deze kunstwerken zullen vervolgens tentoongesteld worden in kleurrijke kasten, verspreid over het hele gebied.

Hoe werkt het?

Bewonersparticipatie: We moedigen alle bewoners aan om deel te nemen aan het project door hun interesse te tonen en bereidwillig model te staan voor de kunstenaars. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een uniek kunstwerk dat de essentie van de wijk vastlegt.

Kunstenaars in actie: De geselecteerde kunstenaars zullen de ogen van de wijk vastleggen op doek, waarbij ze de diversiteit van de bewoners weerspiegelen en hun perspectieven vastleggen, waardoor een rijk mozaïek van verhalen ontstaat.

Openluchttentoonstelling: De kunstwerken worden geplaatst in speciaal ontworpen kasten, verspreid over de wijk. Dit creëert een openluchttentoonstelling die de wijk letterlijk in de schijnwerpers zet en een visueel spektakel voor iedereen wordt.

Waarom meedoen?

  • Gemeenschapsbinding: Het project bevordert een gevoel van verbondenheid en trots binnen de gemeenschap door de bewoners op een artistieke manier te eren.

  • Creativiteit in de openbare ruimte: Het voegt een kleurrijk element toe aan ons dagelijks leven en transformeert de openbare ruimte in een kunstzinnig landschap.

  • Verhalen vertellen: Elk paar ogen vertelt een uniek verhaal. Door samen te werken met lokale kunstenaars creëren we een waardevol archief van de geschiedenis en diversiteit van onze wijk.

"De Ogen van de Wijk"

Dit project is niet alleen een kunstproject; het is een viering van wie we zijn en wie we kunnen worden.

 

Doe mee, sta model, bewonder en laat je verrassen door de prachtige verhalen die de ogen van de wijk te vertellen hebben. Samen maken we kunst en vormen ons  verhaal wat  onze gemeenschap ogen geeft.

Contact Us

projectplan

Oogen van de wijk 

Achieving Growth

This is your Welcome section paragraph. As the first text your readers encounter, this copy should clearly convey what your site is all about.

neem plaats op de letterlijke 

draagkracht van de 

samenleven

gedragen op handen 

Start Now

✦  PLATFORM 

In de wereld van slow fashion staat een bijzondere kunstenaar centraal. Hij is toegewijd aan het creëren van unieke modeartikelen en brengt slechts één ontwerp per jaar uit. Dit staat haaks op de gebruikelijke snelheid en massaproductie in de mode-industrie. Bij Atelier Klootwijk ligt de nadruk op vakmanschap en traditionele ambachtelijke technieken. Elke met de hand vervaardigde tas is een meesterwerk op zich, doordrenkt met het karakter van de kunstenaar.

Het beperkte aantal uitgegeven tassen benadrukt exclusiviteit en uniciteit, wat aansluit bij een diepere betrokkenheid bij duurzaamheid door minder productie en een verminderde ecologische voetafdruk. De jaarlijkse lancering van de tas is een gebeurtenis op zich, waar liefhebbers van slow fashion reikhalzend naar uitkijken. Het gaat niet alleen om een aankoop, maar om een investering in ambacht, creativiteit en een bewuste levensstijl. Deze kunstenaar belichaamt de essentie van slow fashion en herinnert ons eraan dat mode meer is dan alleen kleding dragen; het is een kunstvorm die zorgvuldigheid en aandacht verdient.

order mei 2024

slow fasion 

one bag one year 

bottom of page